• 1403/08/14 - 09:52
  • - تعداد بازدید: 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری:

حفظ جان نیروهای یگان حفاظت از منابع طبیعی، اولویت سازمان است/ تجهیزات اطفای حریق به زودی تکمیل می‌شود

 

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور بر اهمیت حفظ جان نیروهای یگان حفاظت از منابع طبیعی تاکید کرد و گفت: نیروی انسانی به عنوان سرمایه‌های اصلی سازمان باید مورد توجه قرار گرفته و با توجه به تنوع جایگاه، تدابیر لازم برای حفاظت از آنها اندیشیده شود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از سازمان منابع طبیعی کشور، حسن وحید در جلسه شورای معاونین در جمع اعضای شورا، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌ شهید جنگلبان که در حادثه اطفای حریق در بام لرستان جان باخت، بر اهمیت حفظ جان نیروهای یگان حفاظت و لزوم اتخاذ تدابیر ویژه در این خصوص و همچنین ضرورت آموزش‌های تخصصی و تجهیز نیروهای حفاظت به امکانات و تجهیزات مدرن اطفای حریق تاکید کرد.

وی افزود: بودجه‌ای ویژه برای خرید تجهیزات جدید اطفای حریق در نظر گرفته شده که به زودی این تجهیزات در اختیار نیروهای حفاظت قرار خواهد گرفت.

وحید همچنین بر ضرورت توجه به نیروی انسانی متخصص و زبده در سازمان و حفظ آنان تاکید کرد.

لازم به ذکر است؛ در این جلسه طرح ساماندهی نیروهای گشت و مراقبت در عرصه‌های منابع طبیعی کشور توسط کارشناسان معاونت حفاظت و امور اراضی سازمان ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

 

  • گروه خبری : اخبار روز,سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 187063
کلمات کلیدی
روابط عمومی   سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری
خبرنگار

روابط عمومی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری